Method R helps developers, DBAs, and decision-makers optimize Oracle-based software in every phase of the software life cycle.

Discuss Method R products, techniques, and events.

Ask new questions or post your own responses.

Manchester City avbrøt Everton i Premier League. Som et resultat

Manchester City avbrøt Everton i Premier League. Som et resultat av ikke å maksimere straffeprisen, kan The Citizens bare oppnå ett poeng. Man City vert Everton på Etihad Stadium på lørdag i håp om å innløse et 0-2-nederlag i Tottenham Hotspur. Imidlertid ble håpene kansellert fordi kampen endte 1-1. Man City måtte betale dyrt for hans manglende evne til å konvertere to straffespark til mål. For, hvis bare Kevin de Bryune og Sergio Aguero kan gjøre sin jobb, skal verten kunne  http://www.ladartleague.com/argentina-barn.no  vinne 3-1. Man City hadde en sjanse til å lede i den 43. minutt. Dommeren pekte på stedet etter at David Silva ble droppet av Phil Jagielka. Dessverre, De Bryune som antas å være bønden, klarte ikke å maksimere den. Hans spark kan bli ødelagt Maarten Stekelenburg. Som et resultat endte første omgang 0-0. Man City ulykke fortsatte i andre omgang. Misjonen scoret først fremdeles ikke fullført. Pep Guardiolas flåte ble overrasket av Romelu Lukaku s mål i det 64.  http://www.ladartleague.com/bayern-munchen-barn.no  minutt etter at han fortsatt har bistått Yannick Bolasie. Som i første omgang fikk Man City en annen straffepris etter at Everton-forsvareren brøt Aguero. Denne gangen er Aguero eksekutor. Men sparker nøyaktig samme retning med De Bruyne kunne bli ødelagt Stekelenburg. Den gode nyheten, gudinnen Fortuna har ikke helt forlatt Man City. Når nederlaget var i sikte, kom Nolito som kom ned for å erstatte Leroy Sane i 71. minutt, som en frelser. Et minutt etter å ha kommet ned, kan  http://www.ladartleague.com/bvb-borussia-dortmund-barn.no  Nolito utligne til 1-1. Spanjardens angriper gjorde perfekt Silva's agn. Dessverre, etter det blir det ikke laget flere mål. Som et resultat av denne uavgjort trues stillingen til Man City som Premier League-ledere. Fenandinho et al samler nå 19 poeng med seks seire, en uavgjort og ett nederlag. De blir fulgt av Arsenal som også samlet 19 poeng. Bravo; Stones, Otamendi, Clichy; De Bruyne, Gundogan, Fernandinho, Silva; Sane, Iheanacho, Sterling. Stekelenburg; Coleman, Jagielka, Williams, Oviedo; Barry, Gueye, Cleverley; Deulofeu, Lukaku, Bolasie.